Despre noi

HORA SERVICE a fost înființată în anul 2020 cu scopul de a oferi servicii auto integrate pentru orice problemă întâmpinată cu autovehiculul tău. Ne găsiți pe Strada Crainimătului nr.3, în orașul Bistrița.

Echipa noastră este formată din ingineri și mecanici auto cu o experiență complexă, acumulată în decursul multor ani. Toate aceste cunoștințe și competențe le-am înglobat pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate, dar și soluții la toate problemele pe care le-ar putea avea autovehiculul tău.

Misiune

Idealul nostru este să venim în sprijinul tuturor persoanelor care au nevoie de servicii de reparații auto, ITP, spălătorie, vopsitorie, vulcanizare și reglarea geometriei direcției, să le înțelegem necesitățile și să le remediem problemele în cel mai scurt timp posibil.

Valorile după care ne ghidăm sunt colaborarea, corectitudinea, responsabilitatea, profesionalismul și promptitudinea. 

Ne bazăm pe faptul că atunci când vom lucra împreună, vom colabora și ne vom ajuta unii pe ceilalți. Astfel, am creat un mediu în care clientul să se simtă implicat în ceea ce privește starea autovehiculului său, oferindu-i încrederea că nu există vicii ascunse care nu îi sunt comunicate.

Știm cât de important este pentru fiecare client să aibă parte de o experiență cât mai plăcută în atelierul nostru, să fie tratat cu profesionalism, timpul de așteptare să fie unul redus, iar prețul plătit pentru servicii să fie cel corect.