Tarife manopera service auto

Timpii de interventie in service sunt normati prin

intermediul softului HaynesPro, sigurul soft licentiat

pentru normarea tipilor de service multimarca

Pentru a vedea cat te costa reparatia va rugam sa ne contactati si in cel mai scurt timp posibil va vom face o oferta.

Pentru piesele de schimb furnizate de catre Hora Tour, se acorda o garantie egala cu perioada de garantie acordata de producator, conform certificatului de garantie care insoteste piesa comandata, calculata de la data intrarii pieselor in posesia Hora Tour.

Pentru manopera aferenta montarii pieselor livrate de Hora Tour se acorda o garantie de 3 luni conform Legii nr. 443/2003 si Legii nr. 296/2004 de la data montarii acestora. In cazul interventiilor realizate la piese livrate de Hora Tour, aflate in garantie, manopera inlocuirii/repararii acestora cade in sarcina Hora Tour.

 

Garantia pieselor asigurate de client nu intra in responsabilitatea HT. In acest caz nu se acorda gratuitate la manopera interventiilor aflate in perioada de garantie a pieselor.

Manopera unei operatii de service care nu a cuprins si furnizarea de piese, beneficiaza de o garantie de buna executie de 3 luni.

Pentru piesele asigurate de client se asigura o garantie de buna executie a montarii lor pentru o perioada de 3 luni.

 

Conditiile de garantie se completeaza cu specificatiile din Certificatul de garantie care insoteste factura  emisa pentru serviciile prestate de Hora Tour .

Termenele de plata pot fi stabilite pana la maxim 30-35 zile